Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Nytt klesmerke til gutta gjør juleshoppingen til en lek-bilde

Antall stemmer:

Nytt klesmerke til gutta gjør juleshoppingen til en lek

Cruiseskipene våre er fylt opp av julegaver – både myke og harde! Nå har du enda mer å velge mellom i den myke avdelingen.

Mange av oss har allerede begynt å planlegge julegaveinnkjøpene. Og enda flere har planlagt en siste tur med Fjord Line før jul. Der skal du vite at det er haugevis av julegavetips som frister. Nå har dessuten et nytt klesmerke funnet veien til cruiseskipene våre: Vinson har inntatt hyller, skap og kleshengere. Skriv ned størrelsene til sønn, bror, mann, fetter og far og start julegaveshoppingen!

Fjord Line. Klesmerke. Vinson.
Nyheter om bord: Dennis, Rune og Sergiu i taxfree-butikken på MS Stavangerfjord viser fram litt av utvalget til Vinson Polo Club. Klærne får du tak i på både MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord.

Vinson er klesmerket til gutta

For Vinson er klesmerket til gutta. Inspirasjonen kommer blant annet fra kjente merker som Polo Sport Ralph Lauren, Lacoste og Tommy Hilfiger. Her får du tak i gensere med og uten print og med og uten høy hals. Det er ribbestrikkede gensere, T-skjorter, piketskjorter, hettegensere, boblevester og boblejakker. Både det britiske og amerikanske flagget dukker opp på flere plagg.

Merket dukket opp på cruisebåtene 11. november – så dette er helt ferske varer! Og prisene er snille med lommeboka. Startskuddet går på en drøy hundrelapp, og du ikke trenger å gå over 500 kroner for å få tak i det dyreste plagget i dette segmentet.

Håper å få et enda bredere utvalg

– En del gjester har allerede begynt å kjøpe. I tillegg er det veldig populært blant mannskapet om bord, forteller taxfreemedarbeider Søren Christensen.

Han skryter av merket som han mener holder meget god kvalitet.

– Til å være i denne prisklassen er det veldig god kvalitet. I framtida håper vi å få bukser også, så kan kundene våre handle enda mer, sier Christensen, som selv har blitt stor fan av klesmerket.

Shopping. Vinson. Jul. Fjord Line.
Boxere til bra pris: Cruisebåtene våre er fylt opp med boxershortser fra Repaly. Du får selvfølgelig sikret deg én til en hyggelig pris.

 

Jentene trenger ikke å være misunnelig på gutta altfor lenge. I 2017 kommer det nemlig en kolleksjon til dem også. Vi vet ikke akkurat når, men vi lover  – det kommer!

Så ,siden dette er et budskap rettet mot mannfolka, er det på sin plass å ta med tøyet de trenger å ha tett innpå kroppen også. Om bord får du nemlig tak i boxershortser fra Replay til en ganske så hyggelig pris.

Er du klar for juleshopping om bord? Reis fra Bergen, Stavanger eller Langesund til Hirtshals med våre miljøvennlige skip. Samtidig kan du sikre deg et skikkelig godt julemåltid. Sjekk ut hva selveste Torkjell Berulfsen syntes om julematen om bord!

God førjulstid!