Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Zoya (6) tegnet seg til drømmeferie i Danmark-bilde

Antall stemmer:

Zoya (6) tegnet seg til drømmeferie i Danmark

I sommer tok flere tusen barn til tegnestiftene og deltok i Fjord Lines store tegnekonkurranse. Zoya (6) stakk av med seieren. Nå teller hun ned til avreisen.

Seksåringen og resten av familien er overlykkelige over å ha vunnet en drømmeferie til Danmark – de er klare for høstferie i LEGOLAND®. Zoya gleder seg så mye har tegnet et diagram på veggen hjemme i Randaberg, der hun har nedtelling til turen.

 

Tegnekonkurranse. Fjordy. Fjord Line.
Vinnertegningen: Zoya Frøland (6) vant sommerens tegnekonkurranse og drar til LEGOLAND® med familien – en drømmeferie til Danmark for hele familien som er veldig glad i lego.

Tegnet på vei til Bergen

I august var hun på båttur sammen med moren, Kathrine. Den gangen var de to på vei fra Stavanger til Bergen for å dra til Haukeland sykehus. Zoya, moren hennes og lillebroren har en bindevevssykdom – Ehler Danlos’ syndrom. Det betyr blant annet løse ledd og svakheter i all muskulatur. 6-åringen blir derfor fort sliten fordi hun bruker nærmere 80 prosent av energien sin på å stabilisere ledd.

Dette har blant annet ført til at familielivet har vært preget av en del sykehusopphold den siste tiden. Også når de har vært på ferie.

tegnekonkurranse. Fjord Line. Fjordy.
Nedtelling: Zoya (6) og lillebroren Matheo (4) teller ned til Danmarksferien. Foto: Kathrine Harestad Frøland

 

– Lillebroren hennes har til tider bodd på sykehuset grunnet respirasjonsproblemer, og har vært avhengig av ernæring via sonde, forteller moren.

Friske og raske på drømmeferie til Danmark

Situasjonen har ført til at familien ikke har vært mye på ferie de siste årene. Derfor gleder de seg ekstra mye til denne turen.Nå ser de frem til en ferie der de kan være friske og raske!

– Zoya er veldig fornøyd med at hun vant – og mener at vi har fortjent denne ferien, forteller Kathrine.

– Vi er motiverte og gleder oss hele gjengen – vi voksne også. Det blir kjempekjekt å få litt kvalitetstid sammen!

Den fargerike tegningen til Zoya har ført til at familien kan glede seg til båttur fra Stavanger til Hirtshals og LEGOLAND®– med inngang i to dager. I tillegg får de sove to netter på hotell Legoland.

Har du lyst til å ta turen til Danmark for å besøke LEGOLAND® og andre severdigheter, kommer du deg til Hirtshals med MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord. De to moderne fergene seiler på grønn gass.