Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Spill golf overalt i Danmark-bilde

Antall stemmer:

Spill golf overalt i Danmark

I Danmark finner du over 200 golfbaner å velge mellom. Her er det med andre ord lett å finne en golfbane som passer ditt nivå og din preferanse.

Tekst: Visit Denmark

Over hele landet ligger banene tett, spesielt på Østjylland og i Nordsjælland. Det gjør at det er mulig å bo på samme sted og så spille på en rekke ulike baner i løpet av ferien.

Golf i Danmark.
Golf i Danmark. Foto: Visit Denmark.

 

 Golf på Jylland

Golfbanene i nord og vest varierer fra faste og harde baner ved havet, til hvor vinden fort kan spille deg et puss, til veldanderte parkbaner inne i landet i nærheten av innsjøer og skog. I den sentrale delen og i det østlige Jylland, er banene mer kuperte. Her er det et stort utvalg av skogsbaner å spille på.

Golf på Fyn, Ærø og Langeland

Også på Fyn ligger banene tett. Du trenger sjelden å kjøre mer enn 45 minutter før du er ved en ny bane. Her finner du parklignende baner i byområdene og flere baner ved kysten. Det er også flere kuperte baner i det fynske ”høyland”. På Fyn er det sjeldent mye mennesker på banene, så her kan du spille i ro og fred. Klimaet på Fyn gjør at de aller fleste banene også er åpne hele året. Det er også golfbaner på øyene Ærø og Langeland.

Golf på Sjælland, Lolland-Falster og Møn

Den største konsentrasjonen av baner finner du på Nordskjælland. Her er det opp mot 20 baner. Det er også mange baner rundt om ellers på Skjælland, men de ligger mer spredt rundt. På Nordsjælland ligger også noen av de eldste og mest ettertrakte banene i Skandinavia.

Lenger sør er det også flere baner som er verdt et besøk.  For eksempel Sjællands største golfsenter i Skjoldnæsholm mellom Ringsted og Roskilde. På Lolland-Falster og Møn er det seks baner i naturskjønne omgivelser.

Golf på Bornholm

Det er også gode muligheter for å spille golf på Bornholm. Her ligger fire svært forskjellige baner. Her finner du både parkbaner, en skogsbane med sjø og klipper samt en bane ved havet med jorder og beitende kuer tett på.