Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Nordjysk velvære-bilde

Foto: Niclas Jessen/VisitDenmark

Antall stemmer:

Nordjysk velvære

Velværebehandlinger er en luksus med stor effekt på både kropp og sjel. Nord-Jylland er rik på muligheter for avslapping og velvære på et deilig kuropphold med spa.

Tekst: VisitDenmark

De mange velvære-tilbudene i Nord-Jylland byr på alt fra massasje og ansiktsbehandlinger til dampbad, badestamp og boblebad med badstue.

Bruk vår oversikt til å finne et deilig velværested sted som passer deg, og få en opplevelse for kropp og sjel.

Wellness_Medium_4
Foto: Christina Krüger/VisitDenmark

 

 • Romulus, Skallerup Seaside Resort i Hjørring
  Velværeavdelingen ved Skallerup Seaside Resort er som en reise tilbake i tid. Man tenker umiddelbart på det gamle Rom med sine berømte bad. Her finner du fontener, termalbad, dampbad, badstuer og rislende vann, og det er også mulighet for ulike behandlinger.
 • Læsø Kur
  Oppdag historien om den moderne nordisk kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, som er basert på det saltet Læsø er så kjent for. Læsø Kur har rikelig med saltbad, badstuer og dampbad, hvor du også kan lade batteriene med en fantastisk spa-behandling.
 • Ruths Wellness i Skagen
  På Ruths Hotel tilbys også badstue, dampbad, massasjedusj, terapibasseng og treningsapparater. Det hele avsluttes med et behagelig velværebehandling.
 • Dayz Rønbjerg
  Slapp av på det familievennlige feriestedet Rønbjerg nær Løgstør. Her finner du et nydelig velværesenter med spa, badstue, dampbad, hamam. Her tilbys også massasje og kroppsbehandlinger.
 • Body Wellness i Blokhus
  På Holiday North har du en fin velværeavdeling med boblebad, tyrkisk bad, fellesbadstue og flere bassenger med ulike vannmassasje. Her tilbys også behandlinger som massasje og hot stone i tillegg til en treningsavdeling.
 • Hotel Viking: Aqua Spa & Wellness Resort i Sæby
  På hotellet kan du kombinere både varme bad med mild massasje og dampbad, etterfulgt av en luksusbehandling av velværeavdelingens profesjonelle massører og hudpleieeksperter.
 • Nordic Spa, Himmerland Golf & Spa Resort i Farsø
  Spa innredet i rene, naturlige toner kombinert med karakteristiske mosaikkfliser på veggene og en rekke bad og badstuer. Liker du golf også – da er dette rett sted!
parferie_Medium_7
Foto: Niclas Jessen/VisitDenmark