Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Nordens Toscana | Finalist-bilde
Eric Erdmann-bilde

Eric Erdmann

Antall stemmer:

Nordens Toscana | Finalist

Om du ikke skal til Italia Iår, men ønsker å få en smak av Italia. Da burde du prøve Ystad og omegn. Her er det flotte områder med skog og natur. Det er duvende sletter og sjøbris. Det er lange fine stier langs strendene. Du kan reise på dagstur til Polen eller Bornholm. Du kan vandre i Wallanders fotspor og oppleve en idyllisk småby.

Ystad har det meste man ønsker å oppleve i løpet av en ferie. Bading, sol, rolige dager med sol, samt trivelige gater med hyggelige butikker og kafeer. I tillegg har de en fantastisk hattebutikk med lang historie.

Har du lyst å oppleve området rundt byen anbefales det å bruke sykkel. Deilige slake bakker gir deg akkurat passe utfordringer.. Flotte veier og stier som er skapt for ulike typer sykling.

Har du lyst å oppleve fordums tid med gamle slott, så finnes det flere i området rundt Ystad.

Reiset du med barn og har lyst å oppleve ulike dyr, så anbefales dyreparken utenfor Ystad. Det finnes også en dyrepark midt i Skåne.

Ystad og Skåne har det meste man ønsker seg for en hyggelig og flott ferie. Har du lyst på en storbyopplevelse, så ligger både Malmø og København i grei avstand.

Skanør på sydvest spissen av Skåne arrangerer hver sommer et stort sprangrinindsstevne for de som synes det er spennende.

Det er mulig å fly fra Sturup flyplass ut i verden.