Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Løkken, stedet du alltid lengter tilbake til-bilde
Bente Flæsland-bilde

Bente Flæsland

Antall stemmer:

Løkken, stedet du alltid lengter tilbake til

Løkken kan by på det meste for en vellykket ferie, uansett alder.

Kun en halvtimes kjøring fra Hirtshals ligger idylliske Løkken, en sjarmerende fiskerlandsby.  Jeg har hatt gleden av å besøke Løkken mange ganger i løpet av de siste 30 år. Første gang jeg kom til Løkken, var jeg en ung jente på 16 år, og den gang var Løkken Nordens svar på Ibiza. Mye liv og røre, og en klar overvekt av ungdom.  Den gang lå vi i telt på Kallehavegård camping, den eksisterer enda, men flere av de andre campingplassene er i dag omgjort til ferieleiligheter. Stedet har nå fått en mer voksen profil, og er en super plass for barnefamilier.

Butikker, restauranter og hoteller

Løkken har et bra utvalg av butikker og restauranter, og flere hoteller. Har bodd på flere av dem, men vil trekke frem Løkken badehotell som min klare favoritt. Hotellet ligger sentralt til på torget, midt i gågaten. Bodde der seinest i fjor sommer, og hadde noen flotte dager der. Hotellet består av ferieleiligheter, hvor en ordner seg selv. Der er også et innendørs badebasseng, som er fint å ha om været ikke er på topp. Ellers er det mange ferie-hus til leie.  Løkken er en koselig landsby, med  småhusbebyggelse, og bøtte-vis med sjarm. Butikkene har åpent til langt på kveld, også om søndagene, noe som skaper liv i gatene.

Wow!! for en strand

Løkken har mye å by på, men det aller beste er helt klart stranden. Wow!! for en strand, den strekker seg milevis av sted.  En kan gå i timevis, og bare nyte omgivelsene.  Langs stranden står hundrevis av små hvite badehus, som et perlesmykke. På stranden nedenfor sentrum ligger fiskebåtene, hvor en kan få kjøpe sprellende fersk fisk direkte fra fiskerne. Ellers er det spennende å gå på skattejakt, en finner utrolig mange fine steiner, og skjell, og kanskje noe spennende som er skylt i land. Stranden er kjempe bred, og man kan kjøre på den. Alle har med biler, og bobiler og rigger seg til for en behagelig dag på stranden.  Minuset er at det kan blåse en del, men får du noen stille dager, er det helt fantastisk.

Høres kanskje rart ut at en kan kjøre på stranden, men det er før du har sett den. Har kjørt mange ganger fra Løkken til Blokkhus langs stranden, en fin tur. Ellers er det topp forhold for å fly med drage, det er kjempegøy for hele familien, og ikke så lett som det ser ut til.

Det er utrolig fint å sykle i Løkken, og mulighet for mange fine turer i området. Alle steder, nesten hvor lite det er, har et bakeri. Så det er fint med en sykkeltur på morgenkvisten, og gå innom et lokalt bakeri på veien.

Fårup sommerland er et annet populært tilbud for hele familien.

Shopping

Ønsker en å gå på shopping, er Aalborg et fint sted, med stort utvalg av både butikker
og restauranter.  Salling tilbyr både frokost og lunsj buffet, med mye godt for en rimelig penge. Jensens bøffhus har også vært veldig populær i vår familie.  Hjørring har også bra shopping muligheter, men er mindre enn Aalborg.

Har tilbrakt både høstferie, påskeferie, og sommerferie i Løkken, og har alltid hatt en
positiv opplevelse av stedet.  Har reist litt rundt i Danmark, og det er veldig mye fint å se, men vender alltid tilbake til Løkken. Det føles som om en kommer hjem, og en lengter alltid tilbake 🙂 🙂

Brukerbidrag - Navn: Bente Flæsland, Kundenummer: 7133059, Tittel: Løkken, stedet du alltid lengter tilbake til.
Brukerbidrag - Navn: Bente Flæsland, Kundenummer: 7133059, Tittel: Løkken, stedet du alltid lengter tilbake til.
Brukerbidrag - Navn: Bente Flæsland, Kundenummer: 7133059, Tittel: Løkken, stedet du alltid lengter tilbake til.
Brukerbidrag (Hovedbilde) - Navn: Bente Flæsland, Kundenummer: 7133059, Tittel: Løkken, stedet du alltid lengter tilbake til.