Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Karlstad – Vår sommerby! | Finalist-bilde
ANETTE AUGUSTINUSSEN-bilde

ANETTE AUGUSTINUSSEN

Antall stemmer:

Karlstad – Vår sommerby! | Finalist

I flere år har vi feriert i Sverige med campingvogn og på fine hotellturer. Og vi har falt for byen Karlstad, som simpelthen har alt vi trenger! Fine promenader, gamle ærverdige bygninger i sentrum, store shoppingsenter, nydelige hoteller og campingplasser. Klar-elven snirkler seg gjennom byen! For ikke å snakke om fantastiske Hammarø! Man kan hoppe på en båtbuss for å oppleve byen fra den vinkelen! Et lite Venezia

Vi starter turen fra  Grenland til Sandefjord og Fjord Line. Men via Strømstad går altså den perfekte sommerferie til Karlstad og Hammarø. Dette er en nydelig sommerby grunnlagt av Karl IX i år 1584! Dikter Gustav Frødings hjemsted på Alsters herrgård.

Vi er et samboerpar som elsker å feriere i Sverige og Danmark i tillegg til eget land, og har to hunder som er med på turen. Karlstad kan by på alt! Vi har vel så ofte som overnatting i vogn på Bomstadbaden camping rett utenfor sentrum, ligget på flere fantastiske hoteller i byen! Store shoppingsenter med designerklær, trivelige gater, rett og slett avslappende sommerby men som også kan by på gatekonserter etc!

Fine promenader i park og på Hammarø, hundene elsker det! Badestrender i umiddelbar nærhet. Man må også besøke kunsthallen Sandgrund og fylkesmuseum på Sandgrundsudden.

Og selvsagt velger vi Fjord Line og Oslofjord på hjemreisen…