Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Juletur for to til Aarhus-bilde

Jul i Den Gamle By i Aarhus. Foto: VisitAarhus

Antall stemmer:

Juletur for to til Aarhus

Her har du tid til det som gir verdi for deg, og den som står deg nær. Fra det øyeblikket hvor dere sjekker inn på hotellet i Aarhus, er juleferien for alvor i gang.

Tekst: Visit Denmark

Velvære er en naturlig del av et hotellopphold i Aarhus, hvor sjarme og hygge skaper en atmosfære av ro og avslapning.

Shopping i sjarmerende kvartaler

En gåtur rundt i byens hyggelige kvartaler ved juletid er alltid en stemningsfylt opplevelse. Julelysene og den diskrete juleutsmykningen gir der mulighet til å nyte julestemningen, samtidig som dere går på oppdagelsesferd blant Aarhus´ mange gode tilbud. Ta en slentretur ned Gågaten under den vakre stjernehimmelen og videre rundt i Latinerkvarteret eller langs den opplyste og livlige Aarhus elv. Her vil dere få god mulighet til å nyte byen, som i ukene opp mot juleaften summer av liv. På byens mange julemarkeder kan dere finne julepynt, flotte juledekorasjoner og hygge dere med et glass gløgg og æbleskiver.

Granguirlande_med_julehjerte
Julehjerte med granguirlander. Foto: VisitDenmark

 Julelysene og den diskrete juleutsmykningen gir dere mulighet til å nyte julestemningen, samtidig som dere går på oppdagelsesferd blant Aarhus’ mange gode tilbud.

Juleopplevelser

Museene frister med spennende utstillinger, hvor du bl.a. kan oppleve historiske butikker og markeder i Den Gamle By, liv i gatene, godteri og varme drikker og virkelig merke julens hygge gjennom flere århundrer. På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan du også nyte den deilige julen og ikke minst – få et blikk ut over byen gjennom regnbuens fantastiske fargespill i «Your rainbow panorama.»

ARoS Aarhus Kunstmuseum, Your atmospheric colour atlas 2009
ARoS Aarhus Kunstmuseum, Your atmospheric colour atlas. Foto: VisitAarhus

En spasertur i området omkring det nye Moesgaard Museum er en unik opplevelse i seg selv, og innenfor lokker spennende opplevelser.

Teater og musikkopplevelser

På byens mange scener med teater og musikk kan dere oppleve deilig fordypelse og nærvær. Musikhuset Aarhus byr på teater og musikaler, klassisk og opera, dans, shows, rytmisk, standup og mye mer, og et univers av mindre teatre og spillesteder byr på helt unike og skjønne opplevelser.

Caféer og restauranter

Når tussmørket faller på, og de siste solstrålene forsvinner bak byens tak, vil Aarhus´ mange hyggelige caféer og velbesøkte restauranter være stedet å søke varme. Stemningen inviterer til gode smaksopplevelser, hvor tiden gir dere mulighet til å nyte en deilig middag… og hverandre.

Jul_i_Den_Gamle_By
Jul i Den Gamle By. Foto: VisitAarhus