Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Himmerland – golfopplevelse i særklasse!-bilde

Antall stemmer:

Himmerland – golfopplevelse i særklasse!

Himmerland Golf & Spa Resort består av flere golfbaner og restauranter som byr på alt du kan ønske deg for en perfekt dag med golf i fokus.

Tekst: Visit Danmark

Himmerland har i løpet av de siste årene fått velfortjent internasjonal annerkjennelse, siden PGA Backtee Course er blitt hjemmebanen til European Tour turneringen ”Made in Denmark”. Turneringen går av stabelen for andre gang i august i år. I forkant av at turneringen skulle innta ”Himmerland Hill” i fjor gjennomgikk banen en omfattende opprustning. Det førte blant annet til at banen vant prisen ”Best Re-design of the Year”.

De to hovedbanene, PGA Backtee Course og Garia Course, ligger vakkert til i terrenget og blir nøye passet på og vedlikeholdt. Det sikrer at banene til en hver tid fremstår av ypperste kvalitet.

Golfbaner for alle

Du trenger imidlertid ikke å være Golf-proff for å spille på Himmerland. Alle er velkommen til å prøve seg på 9-hullsbanen Bette Course. Her kan du bryne deg på en rekke utfordringer som bør trigge en hver golfspiller: bunkere, vann, trær og rough. Du kan også ta deg en runde på Adventure Golf banen som også er en 9-hullsbane som er bygget opp som en kopi av noen av verdens mest berømte golfhull. Blant annet hull nummer 12 fra “Golden Bell” i Augusta i USA.

Topp treningsanlegg

For deg som virkelig ønsker å utvikle golf-ferdighetene dine, er Nike Performance Fitting Studio, utstyrt med alt du trenger for å få en boost i spillet ditt. Her finner du en 350 meter driving range med target greens for lange slag, et fint short game område og ikke minst et dyktig team av trenere som står klare til å gi deg veiledning tilpasset ditt læringsbehov.

Mat for en hver smak

Det er flere gode alternativer å velge mellom når sulten og tørsten kaller på Himmerland. I Starters House kan du kjøpe drikke og snacks til runden din. Trenger du ytterligere forsyninger under runden, finner du Halfway Houses på både PGA Backtee Course og Garia Course. I høysesongen er det også en kafébil som kjører rundt på banene og tilbyr diverse forfriskninger.

Når du har spilt ferdig for dagen, har du tre forskjellige restauranter inne på området som du kan besøke. Restaurant P.O.L.O byr på gastronomiske fristelser og utsøkte viner. Brasseriet har tradisjonelle retter med en moderne twist. American Diner byr på amerikanske klassikere og bowling i en hyggelig og uformell atmosfære.