Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Bli med Henriette når hun utforsker Sveriges vestkyst-bilde

Antall stemmer:

Bli med Henriette når hun utforsker Sveriges vestkyst

Vi tok med oss et kjent TV-fjes til Sverige for å finne ut hva söta bror kan tilby oss norrbaggar. Trykk på play, bli med på oppdagelsesreisen og bli inspirert!

Sykkeltur på Koster, krabbefiske i Grebbestad, shopping i Gøteborg og dyreparkbesøk i Åby. Hva enn du har tenkt til å finne på framover, om det er med familien, kjæresten eller venninnene, finner du mange av svarene langs Sveriges vestkyst, ett par lengdehopp fra grensa til Norge.

For å presentere hva den såkalte «bästkusten» har å by på, tok vi med oss TV-personlighet Henriette Bruusgaard til Sverige. Vi har filmet på 18 forskjellige steder – det vil si at Bruusgaard nesten kan regnes som en ekte Sverige-spesialist.

Digger å dra på storbyferie

Henriette har vært på besøk i populære interiørbutikker i Gøteborg og testet maten hos et utvalg av byens restauranter.

Fram til hun fikk barn i fjor, har Henriettes Sverige-turer hovedsakelig handlet om langhelger til Stockholm eller Gøteborg med kjæreste eller venner. Hun mener fordelen med Gøteborg er den korte avstanden fra Norge, de gode restauranter og den bra shoppinga. Hun kommer til å avsløre noen av sine favoritter på videosnuttene som publiseres i høst.

Forelsket seg i Koster og Grebbestad

Henriette har også testet pedalene på sykkel og padleåren i kajakk på Koster.  Krabbe- og makrellfiske ble det satt av tid til i Grebbestad. Begge stedene har hun veldig lyst til å besøke igjen.

Fiske. Grebbestad. Fjord Line.
Krabbefiske: Da Henriette besøkte Sveriges vestkyst var hun med på krabbefiske i Grebbestad. Foto: Jørgen Aas, Allegro Film

 

– Jeg kommer helt sikkert til å dra tilbake til Koster. Det var et helt fantastisk sjarmerende sted, der det ikke er biltrafikk og man må sykle fra sted til sted. Perfekt sted å tilbringe sommerferien, både med og uten barn, sier Henriette.

Hun passer alltid på å lese seg opp på steder hun skal besøke. Hun bruker flittig venner og bekjente til dette, for å unngå å havne i turistfella. Nå har vi sørget for at Henriette hjelper deg på veien mot din neste Sverige-ferie.

– Jeg føler jeg har oppdaget masse nye steder og ikke minst blitt minnet på at det finnes haugevis av perler og uoppdagede steder i Sverige å dra til. 

Shopping. Gøteborg. Fjord Line.
Sjokoladeshopping: Flickorna Kanold selger sjokolade og konfekt i Gøteborg. Fristelser står i kø. Foto: Jørgen Aas, Allegro Film

 

Etter å ha vært på en morsom og lærerik tur langs den svenske vestkysten, har hun en klar oppfordring til andre nordmenn.

– Det er bare å pakke kofferten.

Du kommer deg enkelt til Sverige og Strømstad med M/S Oslofjord fra Sandefjord. Overfarten tar bare 2, 5 timer.