Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Golftur Strømstad-bilde
Bjørn Nordstrand-bilde

Bjørn Nordstrand

Antall stemmer:

Golftur Strømstad

To gode venner på golftur

Vi var to gode venner som dro til Strømstad den 5. sept. for å spille golf. Været var strålende og vi tok Fjord Line kl 0830 fra Sandefjord.

Innsjekkingen gikk knirkefritt og vi bestemte oss for å spise frokost ombord. Vi ble møtt av et meget serviceinnstilt og hyggelig personale og fikk et fint bord. Frokostbuffeten var lekkert lagt opp og det vi spiste var ypperlig tilllaget av gode råvarer.

Vi satt lenge og koste oss og gikk deretter i taxfreebutikken. Flott butikk med godt utvalg. Smertefri ilandkjøring i Strømstad og rett til golfbanen.

Strømstad er en flott golfklubb med god service av hyggelige mennesker. Vi spilte en hyggelig runde uten stress og hadde litt tid til å shoppe før vi kjørte i fergekø. Vi tok fergen kl 1830 tilbake.

Det var deilig vær hele dagen så humøret var på topp.

Vi ble møtt av de samme hyggelige ansatte da vi kom ombord og vi ble anbefalt italiensk buffet. Det ble en høydare for oss. Buffeten er så tiltalende og flott at vi ble i enda bedre humør. Vi spiste godt og drakk god vin og ble enige om at bedre kan en golftur knapt bli.

Det kan på det sterkeste anbefales å ta Fjord line tur retur og spille en avstressende golfrunde i Strømstad.

Bjørn