Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Nå bygger Fjord Line ny terminal-bilde

Antall stemmer:

Nå bygger Fjord Line ny terminal

Terminalen i Sandefjord skal pusses opp. Det vil få positive konsekvenser for de ansatte og ikke minst for gjestene ved terminalen.

– Slik det er i dag er det mye forvirring. Gjestene forstår rett og slett ikke hvor de skal henvende seg. Ombyggingen vil få store og positive konsekvenser for våre gjester. Det blir mye mer oversiktlig med ny terminal, sier Anita Moen.

Hun er bookingleder ved terminalen i Sandefjord. Moen er klar på at ombyggingen vil være positiv, også for de som jobber ved terminalen.

Ny terminal samler alt på ett sted

I dag er terminalen todelt for Fjord Lines del. Den ene delen finnes like ved fergekaia, mens bookingkontoret er plassert i egne lokaler 100 meter unna. Det har skapt misforståelser for flere.

Når ombyggingen er ferdig, vil alt samles i ett lokale.

Terminal. Sandefjord. Fjord Line.
Gleder seg til ny terminal: Terminalleder Helge Slåtta og bookingleder Anita Moen.

 

– Utvendig repos og trapp skal rives. Der skal det bygges nytt toalettanlegg og nytt inngangsparti. Det vil bli satt inn en midlertidig dør ved veggen mellom tollområdet og der vi har innsjekkingsskranken i dag, forteller terminalleder i Sandefjord, Helge Slåtta.

– Vår løse innsjekkingsdisk må derfor flyttes litt lenger ut på gulvet, og vi må sluse våre passassjerer gjennom denne døren. Vi får derfor en liten utfordring med at passasjerene som skal sjekke inn, må vente til passasjerer fra MS Oslofjord har kommet seg i land. Men det skal vi få til på en grei måte, sier terminallederen.

Skal stå ferdig før høysesongen

Etter at jobben med å bygge nytt inngangsparti og toalettanlegg er ferdig, starter arbeidet med å gjøre plass til bookingavdelingen.

Når den står ferdig, vil det bli deres faste tilholdssted i fremtiden. Det vil si at Fjord Lines passasjerer derfor bare må forholde seg til én bygning i fremtiden.

Det er ventet at ombyggingen skal være ferdig senest 31.3 2017, slik at alt er ferdig før neste års høysesong starter.

– Vår bookingavdeling får en bedre hverdag, og kundene får ett sted å forholde seg til. Det tror jeg mange vil sette pris på. Vi ser frem til alt står klart om noen måneder, sier Helge Slåtta med et smil.

Terminalombyggingen setter ingen begrensninger for reisende med Fjord Line til Sverige. MS Oslofjord frakter deg til Strømstad i Sverige på 2,5 timer.