Registrér degSteg 1 av 4

Bli medlem av Fjord Club

Vår måte å sette pris på deg som reiser med Fjord Line. Fyll ut skjema for å bli medlem.

* Gyldig mobil-telefonnummer er påkrevd.
Eksempel: +47 900 00 000 eller +46 70 00 00 00 00

Drøm deg bort til Karibia i vinter-bilde

Antall stemmer:

Drøm deg bort til Karibia i vinter

Mange av oss drømmer om å reise til de karibiske øyer – Mexico, Cuba og Bahamas – for å nevne noen. Spesielt i disse kalde tider. Karibia er ensbetydende med sommer, sol, palmer og krystallklart hav. Men Karibia kan også by på mye god mat!

Det er ikke alle forunt å oppleve De karibiske øyer. Det er langt fra Skandinavia, og det koster en del kroner å komme seg dit. For mange blir det derfor bare med drømmen. Fjord Line har heller ikke tenkt til å seile til Karibia. Men vi har lyst til å gi deg en liten smakebit av den eksotiske øygruppa. Bokstavelig talt.

Fargerik og innholdsrik meny
I løpet av de neste ukene kan du nyte karibisk mat om bord i våre skip. Fra 11. januar og frem til 23. februar blir det karibiske uker på MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord.
MS Oslofjord ligger for øyeblikket i dokk, og er først tilbake i trafikk mellom Sandefjord og Strømstad 27. januar. Fra den dagen og frem til 16. februar kan du få servert en dose Karibia på tallerkenen også her.

Karibisk mat er en sikker vinner. Når Fjord Line inviterer til karibiske uker er reker en del av menyen.
Karibisk mat er en sikker vinner. Når Fjord Line inviterer til karibiske uker er reker en del av menyen.

 

I disse periodene vil alle våre skip og deres restauranter bære preg av Karibia. I restaurantene kan vi love en innholdsrik meny og buffet som vil by på mat fra både hav og land. Om bord på MS Oslofjord kan du for eksempel nyte gravet tunfisk med ingefær, chili og koriander, scampi med ananas-chutney, reker i kokos og lime, spareribs med jerk & smokey glace, karibisk kyllinggryte med curry columbo, karamelisert andelår og cajun-krydret mais, for å nevne noe. Barna kan servere seg fra egen meny som inneholder karibiske godbiter, men også litt av det de er vant med fra Norge.

Mer enn bare karibisk mat
Reiser du mellom Vestlandet, Langesund og Danmark kan du blant annet glede deg til retter som kylling med jamaicansk jerckrydder, pasta i skalldyrsmix, tigerreker med kokosmelk, ingefær og jalapēnos, tunfisk med sesamfrø  og lime, samt karamelisert andebryst med allehånde og nellik.

Ombord på alle skipene vil det også være flere fristelser i salatbaren og nok av dessert til å fylle den såkalte dessertmagen med.

I barene får du tak i drikke som er inspirert av Karibia. Det blir også musikk og underholdning med tidsriktige toner om bord.

God drikke hører også med til Karibia.
God drikke hører også med til Karibia.

 

Nytt konsept om bord 
De karibiske ukene er en del av Fjord Lines nye konsept «Cruise the world» som så dagens lys høsten 2016.
I løpet av fjorårets siste måneder tok vi deg med på en gastronomisk reise til både Italia og USA. Hensikten med «Cruise the world» er å ta deg som gjest med på en kulinarisk og kulturell reise til forskjellige destinasjoner i hele verden.

Har du lyst til å smake på karibisk mat og dra på cruise? Her kan du bestille din tur!